Workshop Mistra křišťálu – 22. března 2023

Přihlaste se do soutěže do 3. března 2023 a získejte pozvánku na workshop.

Zvažujete účast v soutěži Master of Crystal? Pokud se přihlásíte do 3. března 2023, získáte pozvánku na bezplatný workshop v Preciose a Muzeu skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou.

Tato přihláška není závazná, rozhoduje až odeslání soutěžního návrhu do 30. 4. 2023.

PŘIHLASTE SE ZDE

Co vás čeká?

Seznámíme vás s perličkovým sortimentem PRECIOSA Traditional Czech Beads™. Můžete zde konzultovat vhodnou volbu perličkového materiálu a techniku zpracování pro váš soutěžní návrh. Po předchozí domluvě si můžete odvézt dojednaný materiál pro svoji tvorbu. Nahlédnete do technologických možností nové bižuterní hmoty vytvořené v laboratořích Technické univerzity v Liberci. Zkonzultujete své nápady s odborníky a prověříte možnosti jejich realizace. Vyslechnete si zkušenosti čerstvé finalistky soutěže Master of Crystal 2022.

Pozveme vás i do Muzea skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, kde budete mít příležitost prohlédnout si ve stálých expozicích výstavy Nekonečný příběh bižuterie, Čarovná zahrada – České sklo sedmi století a Svět zázraků. Seznámíte se s programem Mezinárodního trienále skla a bižuterie 2023, největší přehlídky skla a bižuterie v Evropě, kde na 4 výstavách se představí více než 100 českých, zahraničních firem, studií a výtvarníků. Novinky, inovace, bestsellery! Sklo ve všech podobách!

I vaše dílo se může blýsknout na Trienále 2023.

Přijeďte si pro více informací o možnostech tvorby se skleněnými perličkami PRECIOSA Traditional Czech Beads™!

Termín workshopu: 22. března 2023, od 10,00 do 15,00 hodin

Místo konání: Preciosa a.s., Opletalova 17, Jablonec nad Nisou 46601

Novinky